snail mail: schrijf een kaartje

snail mail: schrijf een kaartje
<b>deze pagina delen<b>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Email to someone
email

Ik schrijf graag. Met een vulpen op mooi papier. Het kan een brief zijn aan een vriendin of een klein kaartje, zomaar. Voor wie de Flow of Happinez leest kent vast het begrip ‘snail mail’. De naam zegt het al: post zo langzaam als een slak. Of te wel, ouderwets kaartjes en brieven sturen. Gewoon naar de brievenbus lopen, je envelop posten en een vriend of kennis een blij momentje bezorgen of een hart onder de riem steken. Handgeschreven met aandacht, helemaal mindful.


Snail mail als mindful art

Holstee – beter bekend van het Holstee Manifesto – pakt het goed aan. Voor een vast bedrag per maand ontvang je iedere maand een inspirerende briefkaart en een envelop mét postzegel. Klaar om beschreven en gedeeld te worden met iemand om wie je geeft. Dit Mindful Art abonnement zoals ze het zelf noemen is alleen in de VS verkrijgbaar, maar wat let je om zelf je postpapier te vinden en een postzegel te plakken?

Desalniettemin is een bezoekje aan hun website sowieso de moeite waard. Mis het Holstee Manifesto filmpje niet en scrol ook zeker even door de shop. Prachtige posters, papierwaren en kleine hebbedingetjes met mooie oneliners.

Op zoek naar papier

Ben je enthousiast en heb je ook zin om je pen er weer eens bij te pakken? Ook in Nederland zijn leuke online adresjes om kaarten en briefpapier naar jouw smaak te vinden. Een paar op een rij:

» Paperbreeze
» Winkel van Papier
» Post & Papier
» Hipgemaakt

Dus schrijf vandaag nog en verras morgen iemand met een envelop op hun deurmat of in de bus!

Foto: HOLSTEE

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.